Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Záhada nezpochybnitelného vládnutí A. Babiše je záhadou pro vás (a nejste sám), protože žijete ve své maličké sociální bublině. Docela jednoduše to dnes vysvětlil na ČT24 (18.30) místopředseda ČSSD Šmarda. Tak si to poslechněte a třeba pochopíte.

0 0
možnosti

Když uvážíte, že Babiše volí asi 20% všech obyvatel, zamyslíte se nad povědomím voličů o realitě v politice a zároveň se zamyslíte nad inteligenční úrovní Babišových voličů, vysvětlíte si to sám. Při posledních prezidentských volbách jsem potkala paní, která mi sdělila, že to samozřejmě dala Zemanovi, protože jí zvýšil důchod. Těmto lidem konvenuje jakákoliv hloupost, lež, úplatek, hlavně, když je to jednoduché.

Babiš totálně projídá dobré časy, které zřejmě končí. Jeho pád je tedy opravdu v dohlednu, když odhlédneme od jeho kauz.

1 0
možnosti

Já si Babišovo vítězství vysvětluji tím, že ODS i ČSSD se stihly diskreditivat řadou kauz a teď se obevil Babiš, zatím jeho hnutí nemělo žádný škraloup a ještě k tomu rozdával koblihy, to zabralo.

0 0
možnosti

A67l42e85š 92N16o78v63á77k

5. 12. 2019 13:33

rozdíl mezi Babišem a Grossem (Kalvodou, Nečasem...) je v tom, že Babiš, na rozdíl od ostatních, měl odvahu i přes svá "provinění" znovu kandidovat a přesvědčit nemalé procento voličů. Vždyť trestní stíhání bylo nakonec zastaveno (i když aktuálně znovu zahájeno). Kdyby stejně postupoval Nečas, možná by dnes Babiše nikdo neznal...

politiku nemají dělat policejní důstojníci...

2 0
možnosti

Pan autor si žádnou karmu nezaslouží. Ne proto, že by neměl rád Babiše, nebo měl, to by nemělo být to hlavní. Ale napsat, že sice není hůře, ale není ani lépe, je doslova blábol člověka, který o životě mnoha skupin obyvatel nic neví. Nikdo přesně nestanoví, za co může vláda, za co ekonomika a za co konstelace hvězd, ale pro důchodce, zaměstnance státu (učitele, hasiče, policisty, úředníky, zdravotní sestry...) je sakra lépe oproti vládám předchozím. Babiše neporazí Čapí hnízdo, Top 09, Piráti nebo EU, Babiše porazí hospodářská krize. Nevím, zda si ji kvůli tomu budeme přát nebo ne, to nechám na laskavých preferencích každého čtenáře.

4 0
možnosti
Foto

Ano, Babiše porazí hospodářská krize, na níž bude mít lví podíl.

0 0
možnosti

Rád si v diskuzi přečtu vyjádření voličů ANO. Taky mě to zajímá. Karma

0 0
možnosti
Foto

Já bych to viděl na stockholmský syndrom.

3 1
možnosti

Děkuji všem diskutujícím za zajímavé odpovědi!

0 0
možnosti
Foto

Voliči. ANO zatím nedostali od stávajících stran jako třeba ODS a ČSSD signál, že se změnili. Stačí to jako ten nejsilnější argument?

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS