Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doporučil bych k přečtení knihu "Psychologie davu", autorem je Gustav Le Bon.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 6
možnosti

Debata levičáků nadšených z EU a xenofobních euroskeptiků je jako debata hluchého se slepým. Obě strany si o sobě navzájem myslí, že zrovna ta druhá strana jsou zabednění hlupáci. Je to sranda, ale obě mají pravdu ;-D Často se obě strany navzájem obviňují, jak žerou svým leaderům propagandu a lži. A zase, obě strany mají pravdu :D

Dobrat se skutečné pravdy je práce na pěkných pár hodin a stejně bude člověku k ničemu, protože dvě hlavní party jsou stejně zabejčené na svých pozicích a i kdyby jim člověk předložil všechny argumenty na zlatém talíři, stejně na nich zůstanou. Nemá se nad tím cenu rozčilovat. Je to lidské.

13 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 10
možnosti
Foto

Za DK efekt nedostali Nobelovu cenu ale humornou cenu Ignace Nobela. Za vyzkum, ktery potvrdil, neco co kozdy vi :-)

1 0
možnosti
MB

No, v podstatě máte pravdu .. Až na to, že propaganda a manipulace působí ze všech stran ..a ne jen z té, kterou tak nenápadně naznačujete (čímž se také zapojujete);-)

6 3
možnosti
JK

Hrůza a strach z uprchlíků.. Spolu s ruskými dezinformacemi ovlivnily volby v ČR.. Přitom u nás žádní uprchlíci nejsou, ani ti dva, co se dopustili pokusu o znásilnění a znásilnění..

1 7
možnosti
PS

Poslední volby ovlivnila hrůza z uprchlíků. Sice u nás žádné nemáme a většina z nás nikdy žádného neviděla..

Je to tak jen úplný hlupák se připravuje dopředu. Například soused má v dílně hasicí přístroj. V životě u něj nehořelo a ten hlupák si tam dá hasičák.

Nebo další lidská hloupost vidím kluka jak zkouší led. Kluk se propadne a já budu jako věřit že se propadnu taky?? Von se tam tedy propad hned další a o mnoho lehčí ale já nejsem hlupák samozřejmě to musím zkusím taky... Stejně jako Švédové, prostě to zpackali no tak mají největší počet útoků granátem no a co u nás to tak nebude. Že tam mají největší počet znásilnění?? No a u nás to tak být nemusí. Nějaké no-go zóny ?? Aspoň bude vzrůšo !! Stačí více cenzurovat tisk a mazat nenávistné komentáře a bude všechno v cajku ne?

Jo a termín uprchlík používáte jen vy a možná ČT....

27 2
možnosti

Uprchlíci k nám nechtějí. Takže hlupáci na tuto strunu skáčí.

Ano, v EU jsou země, které mají brutální problémy s uprchlíky. Ale Čechy tam nepatří a za současné situace ani patřit nebudou.

0 10
možnosti
JN

J48o98s54e84f 82N22i19k85l

19. 11. 2019 18:55

Sudečtí Němci jsou v navracení majetku naprosto nečitelní. V roce 1999 vyčíslili majetek, který Němci po odsunu zanechali v ČR na 500 miliard euro...stačí si pročíst "Stanovisko sudetoněmecké rady - tzv. 20 bodů", které jsou v zásadě dodnes v platnosti...jsem asi ignorant.. Nedávná slova pana Posselta jsou také zajímavá: "Kdybych byl českým prezidentem, posiloval bych demokracii"...k tomu snad ještě, politici nejen KDU-ČSL a pan Minář MCH si do Bavor jezdí asi pro "noty"...:-(

1 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
IM

I83v25a12n 18M17i29n71á64ř

19. 11. 2019 18:28

Nevím, proč bychom měli být na pochybách, že i sám autor svůj mozek vyřadil a začlenil se sám - mezi kritizované ignoranty. Bagatelizuje aktuální evropský problém s islámskou migrací ironizováním těch, kteří se jej v naší zemi obávají.

Pane autore, ona stačí pouhá výměna vládní garnitury servilně souhlasící s jejím "solidárním" přerozdělováním a již za pár let se - vaše "pouhá" propaganda, promění v tvrdpu realitu .. s navždy nenávratnými následky.

17 3
možnosti
JK

Žádná garnitura souhlasící s přerozdělením uprchlíku tady nikdy nebyla prostě proto, že politici kopírují nálady obyvatelstva a to se z velké části staví i proti přijení několika dětí, natož pak dospělých uprchlíků. Přesto tenhle iracionální strach ze všech muslimů byl tématem v posledních parlamentních a prezidentských volbách.

2 5
možnosti
VM

V47á51c23l16a75v 13M76a24c97h

19. 11. 2019 18:11

Jak píše pan Sláma níže v diskusi a co mě uniklo - ti dva psychologové opravdu dostali nikoliv Nobelovu cenu ale Nobelovu anticenu. Autor si neuvěřitelně naběhl na vidle, měl by se veřejně omluvit a slíbit že bude psát blogy jen o tématech na které stačí.;-D;-D

4 0
možnosti
Foto

Možná byste si vy měl pořádně dohledat o čem píšete, protože ani vy nemáte pravdu, že se jedná o Nobelovu anticenu.

(IG Nobelova cena - uděluje časopis Annals of Improbable Research (česky Anály nepravděpodobného výzkumu) za neobvyklé nebo triviální výsledky vědeckého výzkumu. Časopis ale později pozměnil definici ceny na ocenění za objevy, které mají lidi „nejdříve rozesmát a poté je donutit zamyslet se“, s cílem poukázat na to, že i nejabsurdněji se jevící objevy mohou přinést užitečné poznatky.)

Takže i vy jste se střelil do nohy, vás k tomu ale vedla zlá vůle.

5 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik