Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten titulek mi přijde trošku bulvární ale chápu, že cílem je přitáhnout čtenáře. Konec konců jsem kontroverzních blogů svého času napsal víc než dost a to především na Bigblogeru. Spojovat "opojnou moc moci" s panem Ovčáčkem se mi ale nezdá na místě. Vždyť on žádnou velkou moc nemá... O tom "Jak chutná moc" výstižně popsal svého času Ladislav Mńačko. To byla jedna z mých oblíbených a tehdy zakázaných knih mého mládí. Ať tak či onak si ale kladu otázku jestli je vhodné, aby takový článek napsal vrcholný představitel Církve bratrské. Myslím, že Ježíš by tyto řádky nenapsal. Já možná ano ale s jiným titulkem a jinými slovy ;-)

1 0
možnosti

Ano to je známá věc: Všechna moc korumpuje, a absolutní moc korumpuje absolutně. — John Dalberg-Acton v dopise Mandellu Creightonovi, duben 1887. (zdroj: https://cs.wikiquote.org/wiki/Korupce)

0 0
možnosti
Foto

Fascinuje mě, co všechno jste schopen Ovčáčkovi, řadovému mluvčímu jednoho z prezidentů, přisoudit. Čím Vás tak uhranul?8-o

1 2
možnosti

Vážený pane autore, aniž bych se chtěl pana Ovčáčka zastávat, musím se zeptat o jaké moci se mu dostalo. Píšete, že se mu do rukou dostala moc, tak mi prosím řekněte jaká moc... Komu nebo čemu Ovčáček vládne, co ovlivňuje?

2 2
možnosti

Opravdu zvláštní článek od člověka, který sám sebe prezentuje jako "kazatele v Církvi bratrské".

Ve svém článku například pokládáte otázku: "ale co o lidech jako Ovčáček psát..." Konkrétně Vy ho ve svém článku rozebíráte prostřednictvím více než 750 slov, a to způsobem, kdy jej fakticky přirovnáváte ke zločincům. Máte na to právo, ale zkuste sám pro sebe zvážit, jestli jste dost čistý, spravedlivý a moudrý, abyste se mohl stát jeho soudcem.

O panu Ovčáčkovi píšete, že "v běžném životě nic nedokázal". Můžete pochopitelně považovat za mnohem hodnotnější jiné cíle – například mít láskyplný vztah, mít děti, být učitelem filozofie, ale to neznamená, že když se někdo stane mluvčím nejvyššího představitele země, že o něm mohu objektivně prohlásit, že "nic nedokázal". Dokonce mu prorokujete budoucnost: "zavře se nad ním voda".

A takhle je to s celým Vaším článkem. Možná byste si měl přečíst, co v Bibli říká Ježíš o lidech, kteří jsou sami se sebou v rozporu.

3 6
možnosti

K panu ovcackovi a jeho hradnímu pánovi jen dvě věci:

1) nekrmte trolly - pokud na jejich vyjádření nikdo nebude reagovat, tak budou naštvaní a svým způsobem smutní - bohužel to naši politici nedokáží

2) platí pořekadlo "čím víc se s exkrementy mazeš, tím víc smrdíš".

2 0
možnosti

Stejné je to s voliči extremistických stran. Často to jsou lidi, co v životě nic nedokázali, nic moc neumí, žijí od výplaty k výplatě a čekají, že jim z toho pomůže někdo jiný než oni sami.

5 1
možnosti

Tož pěkně jste popsal voliče ODS,STAN,TOP 09 nbo Pirátů.:-P;-D

2 5
možnosti

Tož, pěkně jste ho rozpitval....R^

1 0
možnosti

J40a39n 42P95o20l33á87k

14. 7. 2019 20:24

Vtipné čtení, pěkně

3 1
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik