Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Jak krásně napsáno!

6 1
možnosti
JM

Já bych řekla natvrdo všem těm, co donekonečna budou "přežvejkávat" výsledky voleb, přesně to: SHUT UP!! Nechte už demonstrací a nesmyslných scházení se za účelem změny současného stavu po volbách... UŽ JE PO VOLBÁCH! Je dobojováno, karty rozdány, koryta přidělena - nechte to už být, zas u dalších voleb můžete rozehrát tahanice. Teď je čas, aby zvolení politici nechali dohadů - sedli ke stolům, a začali pro tuhle zem konečně pracovat. My je platíme za práci - ne za nekonečné hry "My to chceme celé jinak." Realita je realitou - pojďme se v ní naučit žít, a nebudovat nové vysněné "psaudosvěty," které od práce jen zdržují politikům umožňují "dělat, že dělají!"

14 8
možnosti
VH

Připojuji se. Přestaňte ovce bečet. Teď jen spásejte tu nejhorší trávu (jak je vaším zvykem) a čekejte na další volby (případně na porážku). Nevšímejte si, co vámi zvolení dělají. Až zmrší vše, můžete za čtyři roky volit jiného mesiáše, který bude tak, jako ti současní nejlepší, geniální a hlavně vám pošle ty pečené holuby.

8 2
možnosti
MB

Proč Prezident nemůže sdělit v projevu -

Milí, umní, čestní a pracovití lidé v naší zemi ... ? On by tím neoslovil své voliče , mnohé hosty a personál hradu ! ... Miroslav Plzák = Zatloukat, zatkoukat, zatloukat. Miloš Zeman - Prudit, napadat, rozešvávat - Kdykoliv, kdekoliv, jakkoliv ... :-)

16 4
možnosti
KP

Proc by to mel Zeman delat ? Nejlepsi je prudinky Vaseho typu uplne ignorovat.

2 6
možnosti
JS

Rovněž dávám palec nahoruR^

7 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik