Diskuse

A proč jste ohledně Ondráčka neprotestovali dříve?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kurnik šopa,nechte už tu historii na pokoji a dívejte se do budoucnosti. Nebo snad chcete žalovat Němce že nám upálili Husa???;-O

4 3
možnosti

Toho ovsem zadny Nemec neupalil. V te dobe na papezske stolici nesedel zadny Nemec.

3 0
možnosti

Nelze nic jiného než s vámi souhlasit neb dohoda byla napříč stranami ...cítím zatím ale úmysl nechat to dojít tak daleko a pak začít křičet že JÁ JSEM TEN SPRAVEDLIVÝ;-D

1 0
možnosti

Pohotovostní pluk měl zacházet s demonstranty stejně jako policie s protestujícími Occupy Wall Street v New Yorku, pak by nepochybně dnešní demokraté proti Ondráčkovi asi neměli důvod k protestu.

Instruktážní video z jemného zásahu policie proti protestujícím, brutálně sedícím a agresivně spícím ve stanech, od cca 1 do 4 hodiny v noci natočila sama policie.

https://www.youtube.com/watch?v=6l_QGEtujF4

takhle ty zásahy zdokumentovali fotografové

https://www.google.com/search?q=police+raid+manhattan+%22occupy+wall+street%22&lr=&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiuubOC-JrYAhWBfFAKHam3BPgQ_AUICigB&biw=1536&bih=827

Další příklad jak by měla policie zasahovat je z Katalánska, jen tam chybí střelba gumovými projektily do protestujících.

https://www.youtube.com/watch?v=0LPvWQv5qJw

Nicméně je každému přímému účastníku demonstraci v Praze jasné jak moc se lišil zásah mlátiček z pohotovostního pluku.

Bohužel jsem na Národní nebyl, ale zajímaly by mne názory přímých účastníků, zda by preferovali stejný zásah jako ten v New Yorku.

3 2
možnosti

ano, na Narodni jste nebyl. Bylo to drsnejsi, nez to video, nebo fotky.

Spanelska policie je znama svou brutalitou jiz od dob frankistickeho rezimu. To neznamena, ze je to v poradku a ma to Ondracka omlouvat.

1 1
možnosti

Co si více přát, než že GIBS bude kontrolovat bývalý policajt s glejtem od BISky, komanči budou spokojeni a nebude je kontrolovat nějaký poslanec amater,z kterého by měli jen srandu a kerých je tady hejno.

3 4
možnosti

Nekdy jsou situace, kdy je dobre mit amatera, protoze ten klade otazky, ktere by "profesional" nikdy nepolozil. A diky takovym otazkam se casto muze dostat k meritu veci lepe nez profesional.

Pekne to popisuje fyzik Feynman ve sve knize.

4 0
možnosti

Pane autore odpovězte konkrétně, soudruh Ondráček v komisích pracoval, nebo to bylo podle vašeho vyjádření " měl tam prsty ". Když takto označujete, máte jistě konkrétní informace, tak se podělte.

0 0
možnosti

P35a50v54e31l 57G30ö68t75z75e

21. 12. 2017 10:34

Pokud nekdo jake STBak genral Laube muze pod socanskym ministrem vnitra realizovat policejni reorganizace, a nikomu to nevadilo, pak opravdu nechapu, co tem stejnym lidem vadi na Ondrackovi. Vazne to nechapu.

2 0
možnosti

Je to stejný jako u Babiše začíná hon na Ondráčka protože se křiváci probrali z mrákot a zjistili že Gips by mohl mít problémy

3 5
možnosti

Víte proč, protože mnozí spasitelé sametové revoluce téměř ve všech oblastí ve veřejném prostoru byli levicově-liberální intelektuálové. Nebudeme, jako oni. Mnoho reformních soudružíků!

0 1
možnosti
Foto

Dost dobře nechápu, o co vám jde. Dříve neprotestovali, nyní protestují. A co?:-)

1 1
možnosti
Foto

Ano, dříve neprotestovali, nyní ano. I nechytrý člověk usoudí, že to má svoji příčinu. A to zcela nepochybné spojenectví ANO-KSČM, které dříve nebylo.

Pak je tedy otázka: Co je na těch protestech divného? A odpověď: NIC.

7 1
možnosti

Karma, souhlas, ... a ja nevim co. Bohuzel se musime smirit s pokrytectvim politiku, kterym jde v prvni rade o koryta a pak ... pak ... pak nekde na konci az o jejich volice. Ale ten kabaret budou hrat dal, podle toho, jak jsou jim rozadny noty. Je to hnus, je to pokrytectvi .... ale nese to penize. Dost penez. Tedy pokud jsou zrovna u lizu. A nakonec to vypada jako fraska, pokud ani nejsou schopni postavit nejakeho protikandidata (ikdyz asi bez moznosti vitezstvi), to je jako se vzdat bez boje. Opravdu si zaslouzime takove slabochy, bijici se v prsa (haha, pekna komedie pred TV kamerami), kteri maji hajit zajmy volicu, jenz se nesdili momentalni "vetsinovy" nazor?

5 0
možnosti
Foto

Ne, to je o tom, že v Hradci Králové dostala KSČM 10% hlasů a samotný Ondráček téměř 1900 preferenčních hlasú

2 0
možnosti