Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P18e62t29r 84N20o72v65á76k

28. 10. 2014 0:36

je v haji ze po prevratu ci jak se tomu rika

udelalo ukrainske vedeni nekolik chybnych kroku ;-€

 

Ukrajinský poslanec, Alexandr Briginec, napsal na Facebooku, že polanci sbírají podpisy pod podání k Ústavnímu soudu, ve kterém poukazují na to, že tzv. jazykový zákon porušuje ukrajinskou Ústavu...

 

http://glagol.in.ua/2014/06/05/deputatyi-verhovnoy-radyi-opyat-pyitayutsya-otmenit-yazyikovoy-zakon/

;-€

0 0
možnosti
PB

...... máte jasno aj bez Ottova slovníku naučnéhoR^

(stupidity v diskusi nemíním komentovat, ztráta času)

1 0
možnosti
TH

Kdyby NATO furt jen neobviňovalo, ale naopak se s Ruskem dohodlo na společné mírové misi proti Kyjevským agresorům ( i když si teď říkají vláda) pod vedením OSN, tak by nebyli mrtví, byly by referenda, nové volby (které stále do parlamentu nejsou, i když vláda jaksi neexistuje), stát by se možná rozdělil, možná ne, ale šlo by to v klidu a míru.....

Nicméně tak to momentálně není, vášně jsou rozdmýchány a dobrovolně spolu ty národy na Ukrajině již žít nebudou. Budete půlku státu držet násilím? Bude někdo tolerovat pokračující záškodnické akce jedné stran proti druhé? 

Proč naše republika neprosazuje a nepomáhá v dosažení cílů daných národností, tedy nenechat se ovládat naprosto někým odlišným z druhé strany země? Proč nepodporuje nenásilnou federalizaci, klidně rozdělení.....my s tím zkušenosti máme....a po letech můžeme říct - dobře jsme udělali, že jsme se rozdělili tak, jak to bylo....nenastaly žádné vášně ani boje, naše dva národy teď vedle sebe žijí jako dobří přátelé.....

Místo toho podporujeme přesný opak. Ale bohužel naši politici jsou ovládáni ze Západu, naši běžní lidé to ještě vítají.....Hlavně, že máme nového "třídního" nepřítele.....a přitom začátek tisíciletí až na skoro každodenní agrese USA vypadal tak mírumilovně....;-(

2 4
možnosti

Tohle nechceme, protože to je přesně důvod, proč Putin nepokoje vyvolal a čeho chce dosáhnout. Nechceme to ne proto, že bychom chtěli panu Putinovi dělat naschvály, ale z principu, protože cizí země se nepřepadávají a nezabírá se jim území.

2 0
možnosti
PV

Nemyslím, že obyvatelé Krymu mají takto zvrhlé uvažování. Jsou v klidu a udělali jen dobře, že se v referendu připojili k Rusku. Navíc ve světle toho bombardování a devastace měst... :-)

2 5
možnosti
Foto

Krymští Tataři taky?  Např. na západní Ukrajině, také žádné bombardování ani destrukce není.

1 0
možnosti
Foto

Jedno řešení se ale nabízí. Ruští oligarchové už cítí průvan v peněženkách, a obávají se, že bude ještě hůře. Pokud by skutečně Ukrajina padla do spárů Kremlu, znamenalo by to mnohem větší blokádu RF - ne-li rovnou železnou oponu. Nehledě na silný partyzánský odboj. Tudíž lze očekávat, že Putin bude pomocí zákulisních intrik odsunut.

Nepůjde-li to po dobrém, zaplatí někdo Šakalovi. Když to šlo v Americe...

3 1
možnosti
JR

J75a27r94a 37R82a54n11k

29. 8. 2014 19:27

News for satellite pictures

Kremlin: Satellite Images of Russian Troops From 'Computer ...

NBCNews.com ‎- 3 hours ago

Digital GlobeRussian military units moving in a convoy formation with self-propelled artillery in Ukraine, in this satellite image captured on Aug.

WorldView-3 Satellite Delivers First Super-Hi-Res Images

NBCNews.com‎ - 2 days ago

More news for satellite pictures

2 1
možnosti
TH

Já těm snímkům nevěřím. Kdyby na nich byly GPS souřadnice, aby se snímek dal porovnat se satelitní mapou, tak bych věřil. Takto to může být odkudkoliv, není tam vidět žádný záchytný bod ani nic dalšího. Bez těch GPS můžou tvrdit, že to bylo kdekoliv.  Proč nám takové GPS nedají?

1 2
možnosti
PK

P58e59t53r 98K69a41p44l94a48n

29. 8. 2014 18:00

Myslím, že rozdělení Ukrajiny a připojení její jihovýchdní části, která sousedí s Krymem, k Rusku je už teď jisté. Putin si je dobře vědom toho, že kromě marných protestů a nějakých neúčinných sankcí západ nic jiného udělat nemůže. A třetí světovou válku kvůli tomu nikdo nechce riskovat. Už to nějakou dobu vypadalo, že studenou válku nahradila doba relativně klidného soužití východu se západem, ale taková idyla nemohla dlouho vydržet, protože smetiště je maličké a kohoutů je hafo.

0 2
možnosti

Oni by mohli být sankce účinné, jenže by museli bolet obě strany. Tu ruskou by bolely několikanásobně více, jenže to Západ není ochoten obětovat. Dost možná za to bude trpět stejně jako v letech 38-45

1 0
možnosti
Foto

Ukrajinský precedens je pouhým pokračováním kosovského precedensu.-  NATO a EU sklízí, co zaselo.

3 4
možnosti

To je ale blbost. Nebudu argumentovat, debata proč jsou situace totálně odlišné proběhla už několikrát

3 1
možnosti

autorovi karma R^

6 0
možnosti
OP

Jen na okraj: na Rusko se uvalují sankce, se kterými si Rusko umí poradit protisankcemi. V Rusku rozhoduje mužík Putin s narcisistní poruchou osobnosti. Jednání mocností s Putinem by měla být vedena tak, aby byla tato charakterová vada zřetelná a aby i obyčejní Rusové o ní mohli přemýšlet.

5 2
možnosti
JR

J36a59r69a 42R47a39n86k

29. 8. 2014 19:30

Matky padlych ruskych vojaku uz se organizuji!!

1 1
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik