Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Výborný výstižný nadpis. Problém je totiž mnohem hlubší. Nejen Putin ví, jaká je většinová "svobodná" populace lidstva. Nečestná, líná a socialistická. Levicovým myšlením a "výchovou" k regulacím, zákonným krádežím a k totalitě v boji proti svobodě myšlení za použití nátlaku a síly na hranici smrti.

4 0
možnosti
PK

P92e62t93r 39K62u54č64e78r50a

11. 3. 2014 17:52

Putin se bojí, že příjde o svoje preference. Tomu částečně ta "unavená" politika Západu napomáhá, respektive ho brzdí. I sankce by mohly stačit, pokud příjdou cíleně. Ale nemyslím si, že jsou to pravé.

0 2
možnosti
LK

Pane, Putinova popularita rekordně roste. Ty debilni sankce vyvolají nenávist k zapadu a semknou i nepřátele Putina v Rusku.

0 0
možnosti
JN

143 milionové Rusko zkouší něco na 680 milionovou Evropu ? No newim kdo je v převaze... Ale vím že sjednocená Evropa by znamenala největší velmoc vojensky i ekonomicky. [>-]=EU A čeho se bojí každá velmoc ? Konkurence a tuplem když jí nemohou konkurovat ;-)

0 3
možnosti
MC

Pane Novák asi jste nikdy neslyšel že "někdy málo znamená více". Jestli USA uvalí sankce proti Rusku tak Putin jim to vrátí. A kdo myslíte že to odskáče? Ta 680ti milionová Evropa která je podle vás v převaze.;-)

5 0
možnosti

Nemá vůbec smysl se nějak tím medvědem vzrušovat. Pokud se podívate na demografický vývoj Ruska, tak ten medvěď stejně chcípne. Jde jenom o to, kdo po něm zdědí loviště. Zda my, nebo Čína.

1 4
možnosti
LK

To dřív chcípnou Češi vzhledem k počtu :-)

0 0
možnosti
PK

Asi nebudu "populární", ale myslím si, že jsme křehkou rovnováhu mocností a "kapitálu" Ukrajinou příliš rozkývali. Takže prioritně bych neřekl, že medvěd je hladový a chce táhnout na západ. A to si o Rusku nedělám žádné iluze.

6 0
možnosti
Foto

No jistě! Ukrajina patří v té křehké rovnováze do sféry vlivu Ruska.

EU s USA se mu do toho montovaly.

Nic jiného se pak od Ruska očekávat ani nedalo!

0 0
možnosti
MD

Euroatlanticka civilizace, to je prosim co? To je to, co se prave predvadi na Ukrajine v plne nahote? K tomu se ma hlasit slusny a kulturni clovek s prehledem, jak se udalosti a dejiny tvori, kdo je tvori a za jakym ucelem? Clanek jako desetidioptricke videni.

9 0
možnosti
Foto

R^ Dosti přesné, pane kolego.

2 2
možnosti
ZB

Karma.Vystihl jste to přesně.Hladový medvěd v sousedství nic dobrého pro budoucnost neznamená.Snad to dojte i mnoha naši spoluobčanům, kteří si hladového medvěda pletou s hodným ubližovaným míšou..

6 6
možnosti
JC

Měl-li bych volit mezi islamisací nebo Ruskem, zvolil bych Rusko.

Měl-li bych volit mezi prohomosexuální výchovou vnuků nebo Ruskem, také bych zvolil Rusko.

Měl-li bych volit mezi pro"eutanasijním" zákonodárstvím a zdravotnictvím nebo Ruskem, zase bych zvolil Rusko.

Z EU se na nás valí hrůzy, kterým v Rusku Putin bez váhání brání.

7 13
možnosti
ZB

Proč jste ještě tady? Co Vám brání v cestě do vysněného ruského ráje?

12 5
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik