Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Věřte mi, nelžu přece poprvé.

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

6 1
možnosti
Foto

Veleobludné lži nejsou, kupodivu , některým lidem dostatečně podezřelé . Zřejmě se bojí zeptat se sami sebe, k čemu Rusko potřebuje tak příšerně lhát.

7 1
možnosti
Foto

Co se týče toho lhaní, tak jsem na toto téma napsal krátké nadčasové zamyšlení cca před dvěma lety... Pravda je taková, že nám lžou. Kdo? Všichni - Blog iDNES.cz

2 3
možnosti
Foto

Jenže ani to, že vám lžou opravdu všichni (všech cca 8 miliard lidí), není nejspíš pravda.

5 0
možnosti

J21a82n 83D37o50u43š83e57k

15. 5. 2022 8:41

Nijak se v tomto neliší od mnohých západních představitelů. To jen, že aktivně blokují informační kanály jim dává možnost lhát o to urputněji.

3 4
možnosti
Foto

U přívlasku informační Vám vypadla předpona. Zřejmě již v hlavě.

8 1
možnosti
Foto

Pane Matuško, dalo se tomu předejít, kdyby se ukrajinští lídři chovali diplomaticky a proukrajinsky. Po Janukovyčovi se dostali k moci jedinci, kteří místo častušek hráli podle not Západu. Dá se namítnout, že svrchovaná země má právo se chovat, jak se ji zlíbí. Jak dopadli lídři zemí, kteří se podobně postavili proti jiné velmoci? Jak vypadají jejich země?

3 11
možnosti
Foto

Ne každý má tak gumovou páteř, jako vy.

10 1
možnosti
Foto

Co je lež? Je jí i zveličování faktů? Nebo jejich zamlčování, či překrucování? Je lží i jednostranný pohled na problém? Toho všeho jsme dennodenními svědky na všech stranách konfliktu a bylo to běžné i při konfliktech minulých, kdy agresorem Rusko nebylo. Zkuste si vyhledat, co ovlivnilo Kongres USA, aby odsouhlasil vstup USA do války Irák-Kuvajt. Nebo zásah v Iráku, který přerostl v přítomnost amerických vojsk od roku 2003 do roku 2011.

5 8
možnosti
Foto

Pane Bicero jestli myslíte chemické zbraně, tak je Irák měl. Použil je proti vlastním lidem a použil je dvakrát ve válce Irák a Irán. Odmítal pustit kontrolory OSN do chemických skladů. Podle Mosadu před útokem, část chemických zbarní odvezlo Rusko a část odvezla Sýrie. Tohle je zpráva ze dne 30. srpna 2012 Irák nechá zlikvidovat poslední zbytky chemických zbraní, které pocházejí z dob vlády popraveného diktátora Saddáma Husajna. Ve dvou podzemních bunkrech v poušti asi 80 kilometrů severozápadně od Bagdádu leží v bývalé hlavní továrně na chemické zbraně zásoby bojových látek VX, Sarin nebo Tabun.

9 0
možnosti

R^

Putin jede zachraňovat Rusy na Ukrajinu tak, že Rusy bezcitně vraždí!

Fašista Putin nehorázně lže, že úspěšně likviduje fašisty, nacisty a narkomany ovládající vládu Ukrajiny, kteří na Ukrajině nejsou. To známe z Československa! Brežněv v roce 1968 přijel také v tancích likvidovat kontrarevoluci, která u nás nebyla! Lhali, lžou a budou lhát!

Kulturní země budou opět svobodné, až v Rusku Pravda a Láska zvítězí nad Zlem, lží a nenávistí! Václav Havel to dobře věděl! to je jediná obrana svobody a liberální demokracie!

:-)

9 1
možnosti
Foto

On ovšem vraždí ty Rusy, kteří nejsou podle jeho mustru. R^

0 0
možnosti
Foto

J85o94s56e15f 43B32á41r18t26a

14. 5. 2022 20:11

Z celého konfliktu - ruské agrese nemám dobrý pocit, ale je tady skupina lidí, která jakékoliv pochybnosti nepřipustí a pokud se člověk ptá, zda se konfliktu dalo předejít, tak je automaticky ruský trol. A to není dobře.

8 9
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik