Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře napsáno, snad až na tu poznámku, že dějiny píší vítězové (ve vztahu ke komunistům). Nemám pocit, že by dnes byli komunisté ve východní Evropě v roli vítězů, spíš jsou zde jen trpěni. Pouze u nás jim Babiš umožnil kafrat do rozhodování vlády. Pregnantně to v TV vyjádřila ministryně financí Schillerová: "My se s komunisty na rozpočtu vždyck dohodneme, takže je to tak trochu i jejich rozpočet."

0 0
možnosti
Foto

Obecně ne každý justiční omyl se takto pompézně slaví, např. vražda manželů Rosenbergových je v mnohých demokratických režimech naprosto ignorována.

0 3
možnosti

R^R^R^

Díky každému člověku, který stojí za pravdou a láskou k lidem! To nebyl jen Jan Hus, Tomáš Garrigue Masaryk, Milada Horáková, Václav Havel a zástup statisíců věrných Čechů. Stejnou úctu k pravdě a lásce má každý normální člověk!

Komunisti začali masovými vraždami s Leninem, pak Stalinem, pak ve všech zemích ukořistěných po druhé světové válce! Začali lží, závistí, nenávistí, krádežemi a vraždami! Dodnes je to pro komunisty normální! Dodnes mají v úctě státy, které si s lidskými právy hlavu nedělají!

Kdo s nimi drží basu? Osazenstvo Hradu, babišovci, okamurovci a zapšklí, nenormální lidé, psychopaté!

Kdy konečně náš národ bude svobodný?

!!

2 0
možnosti
Foto

Těm aktivitám Lenina něco předcházelo. Např. popravy komunardů, Krvavá neděle 1905, atentáty na Volodarského, Lenina a další. Popravy členů místního sovětu. Fakt asi nelze neustále se držet úsloví, ty do mě kamenem, já do tebe chlebem.

Tento národ bude svobodný až tehdy, když nebude emotivně neustále vykřikovat jak z Orwella, že komunisté někoho vraždili. Vyšetřování ztráty třídní knihy skončilo, zapomeňte.

0 2
možnosti
Foto

Já se ale stále nemohu od nikoho dozvědět, jak konkrétně Milada Horáková a ostatní bojovali proti poúnorovému režimu. A proč tato etapa jejího života je odsouvána do pozadí?

2 3
možnosti
Foto

no, připravovali převrat.

/hrdě to prohlásila ve svém projevu na soudu.

1 1
možnosti

vida, v necem se prece jen sejdeme

ale Zeman uz davno neni tim, kym byval - uz dokaze opak toho, co sliboval pri prvni inauguraci - byt prezidentem dolnich 10 mio

nikdy jim nebyl a je evidentni, ze se jim nikdy nestane

jak se vlastne pan prezident ma?

3 1
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik