Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

Nevyšiluje, jen nesouhlasí. Ale strhávat ten sloup nebude...

0 0
možnosti
MP

Od vás to sedí :-P, když Církev Bratrská ještě doteď vyšiluje z postavení repliky Mariánského sloupu na Staromáku.

0 1
možnosti
PK

Nikdy nevíte,

třeba na tu sochu taky dojde,

když se něco vhodného najde...R^;-D a pak třeba bude smeten jezdec z Vítkova a pak...

1 1
možnosti
Foto

Je úplně jedno, jaké sochy kdo strhne, pokud budou jeho. Proto jsem zastánce toho, aby se žádné sochy nezhotovovaly z veřejných prostředků. No a k těm dnešním existuje možnost zprivatizovat je a pak ať si s nimi majitelé nakládají jak chtějí.

0 1
možnosti
JR

J38a96n 81R88á87ž

19. 6. 2020 17:21

Soukromě : Ač v mnohém co zde píšete souhlasím, tak vyznění většiny Vašich názorů je důvodem, proč je klasický liberalismus tak nepochopený.

Diskuzi na toto téma s Vámi ale nemíním zahajovat.

1 0
možnosti
EH

Můžeme mít od začátků civilizací kolik tisíc let pokroku, pořád jsme ti samí lidé. Zaseli jsme pokorné křesťanství, sklidili jsme inkvizici. Zaseli jsme lepší podmínky pro nejchudší a sklidili jsme totalitu. Zaseli jsme rovnost pro všechny rasy a sklidili jsme (prozatím) cenzuru, která spěje k další diktatuře davu vedeného mocichtivými elitami.

Mozek homo sapiens žádný pokrok neudělal. Dravci vládnou a masy se nechají ovládat dravcem, který na ně zrovna připadne. Jakákoliv snaha o změnu skončila rozpadem zevnitř.

9 2
možnosti
JD

jj .. KAREL IV do řeky ... za tečný úplatek zavšel oči když kvúlivá majetku vyvraždili židy v norimberku, frankfurtu, chebu .. jenže to bylo už dávno a navíc židi nejsou černoši ... takže jako by se nic nedělo .. a teď vážně ... tohle je cílená destrukce eoroamerické civilizace ...

1 1
možnosti
EH

Žide jsou taky hlasitá komunita těžící z pozice oběti. Možná ne tolik u nás, protože my je tu moc neřešíme. Černoši mají své demonstrace, židé mají své univerzity a politické pozice.

0 1
možnosti

máme prvenství na světě konečně ...díky Kolářovi a jeho virus bourání sochy Koněva se rozšířil po světě a dnes se kouká s vykulenýma očima co se to děje8-o8-o8-o8-o

4 1
možnosti
EH

Zní to dobře, ale v USA začali s bourání konfederačních hrdinů dříve. Důsledek stavu, kdy sluha dostane moc nad pánem. A ten sluha v dané zemi kromě otrockých kořenů nic nemá.

4 0
možnosti
Foto

Asi se pomalu navracíme do středověku.... Koniáši mají zelenou.Rv

0 1
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik