Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co je špatného na tom, že některé strany mají jako prioritu nejpalčivější problém ČR, potažmo Evropy za posledních 70 let? Jestli bude musliská invaze dál nekontrolovaně pokračovat, za tři generace už tu žádné standardní strany nebudou... To není xenofobie ani konspirace, při jejich porodnosti jde čistě a pouze o matematiku... Muslimové budou mít většinu a bude tu pěkně standardní právo šaríja...

1 0
možnosti

Nevím které normální strany se staly nenormálními. Za normální považuju ty, které na politické scéně působí aspoň 12 let, tedy 3 volební období. No a těmi jsou ČSSD, ODS, KSČM a lidovci. Ani TOP 09 a ani ANO nelze ještě považovat za normální, protože se brzy mohou stát pouhou kometou na politickém nebi. A takových už bylo dost. Horký náběh k tomu má teď Úsvit a i SPD Tomia Okamury.

0 1
možnosti
Foto

Tak ANO především není stranou :-/

1 0
možnosti

Já myslel, že slovo ,,standart" je v nadpisu v uvozovkách právě proto, že je tam to nesmyslné T, nebo má článek něco společného s prezidentskou (či jinou) standartou? ....to tak bije do očí i v článku, že se to nedá ani dočíst.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS