Diskuse

O uprchlících jinak

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano vyřešte to za nás, my jsme chudáci co nás IS|IL vraždí, tak budeme popíjet kafíčko na Unter den Linden za peníze německých daňových poplatníků a vy za nás prolévejte vaši krev  v našich domovinách. Autore, nepřipadá vám to divné  Rv

1 0
možnosti

Khidir a dalsi by nemeli utikat, ale bojovat..... nikdo jiny to za ne neudela.... oni tam maji valku, tak at se do toho sami oprou.. proc to ma delat nekdo cizi

1 0
možnosti

Víte , ono to dost dobře nejde. Představa , že si jako jednotlivec vezmu do ruky klacek a vyrazím proti samopalům je absurdní.

Něco jiného by bylo , kdyby vznikla pozemní jednotka podporovaná západem. Pak už by se mohli zúčastnit bojů proti IS.

Je to něco podobného , jako když v Čechách za války nějaký Žid utekl z transportu a schovával se v lesích. Sám neměl šanci. Ani skupina by jich neměla šanci.

2 0
možnosti

Článek popisuje situaci tak zanedbatelného podílu imigrantů, že to ani nestojí za řeč. S pomocí těmto výjimečným případům má problém asi málokdo.

2 1
možnosti

Snad to nedopadne jako v Polsku, kde jimi vybraní křesťané, dovezení z táborů, utekli hned po přesídlení do Polska do Německa. Polští křesťané jim nachystali vše, včetně bydlení na faře, moc se na ně těšili a byli dost zklamaní.

0 0
možnosti

Aby uz se u nas nedely takove hruzy, muselo v druhe svetove valce  50 milinu lidi zemrit. Mam zato, ze muslimove by si meli udelat doma taky poradek a ne od toho utect. Tito lide jsou vybiravi. Tito lide neutikaji pred hruzami valky. Byli v uprchlickych taborech v Turecku a jinde, kde byli v bezpeci. Chteji ale met jen lepsi zivot. Chteji do Nemecka a prijit do hotoveho. Zustat na  Balkane kde neni valka. jim nestaci.

4 1
možnosti

Autor nepíše o muslimech, ale křesťanech. Jiná věc je, že i oni se těm muslimským vrahům mají postavit, když můžou.

4 2
možnosti

J58a56r10a 88R48a13n46k

30. 11. 2015 20:40

Dekuji za skvele vyslovene to, co mame na srdci a Vy dal na netR^R^

3 2
možnosti

J27o88s46e93f 21M81i76k64e60l

30. 11. 2015 20:35

Za všechny tragédie, které prožil, může islám. Takže bych čekal, že se v první řadě tohoto hnusu zřekne, a pak bych teprve uvažoval, zda mu nějak pomoci. Jinak, pokud znám sebe, snažil bych se všemožně své příbuzné pomstít a neutíkat.

3 1
možnosti
Foto

Fond Generace 21 pomáhá syrským křesťanům.

3 0
možnosti

Karma.Mnoho lidí jaksi nevidí,že i uprchlík je především člověk.Když si uvědomím v jak malé míře jsme zasaženi uprchlickou krizí a i že naše pomoc by se mohla týkat jen velmi malého počtu uprchlíku,je mi z reakcí ruzných "vlastencu" dost špatně...

7 4
možnosti
Foto

Kolik jich jste ochoten přijmout u sebe doma, aby se Vám ze sebe nedělalo špatně? Já jsem ve Fonfu Generace 21 zaregistrován jako dobrovolník ochotný přijmout sirotka a starat se o něj tak dlouho, jak bude potřeba, nebo jej adoptovat. O celou rodinu se postarat nemohu, bydlí nás v domku již teď 6.

4 2
možnosti

Problém je v tom, že nevíme, o čem mluvíme. Pokud vám vystřílí vesnici, blízké, zřejmě nemáte morál vzít zbraň a bojovat a jste rádi, že vám nabídne někdo pomoc. Problém mnohých Čechů je v tom, že hledají důvody proč se na pomoc vykašlat.

3 4
možnosti

My ne, ale třeba můj strýc a děda to věděli dobře.  A i když museli emigrovat, šli pak bojovat proti Němcům.  A po válce se vrátili.  To u těch nájezdníků jaksi postrádám.  Ti nehovoří o tom, že by chtěli dělat něco proto, aby u nich doma bylo líp.  Oni jen chtějí, aby bylo líp JIM v Německu.

5 1
možnosti

Nevím neznám nezažil takže nemohu soudit , Ale podle toho co píšete ( isis zlikvidoval celou rodinu) jedná se o babu ne o chlapa. 

Myslím pane , že s tímhle pžíběhem jste jen potvrdil  to co si většina z nás o uprchlících myslí.

3 1
možnosti

překlep - nikoli pží ale příběhem ;-)

0 0
možnosti