Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Co vy o tom víte jak to ve skutečnosti bylo. V té době jsme nežili a studená válka hned po té skutečné 2. světové byla nastartována. Některé prameny hovoří o tom, že Horáková nebyla chudinka ukřivděná někde v rohu. Nejdříve horlivá svazačka a kdo ví jak to bylo dále. To co se dnes prezentuje z ní dělá světici, ale zjistěte si více informací i z nekomunistických pramenů. Pravda se dnes nenosí. Lidi věří všemu co prezentují média. I když neschvaluji co jí tehdejší justice provedla, nevinil bych z toho Semelovou ani Filipa. Stokrát můžou říct že nesouhlasí s tehdejším rozsudkem, najdou se i dnes tací, kteří jim přesto budou vyčítat.

2 24
možnosti
LN

Pane Pecho, můj děda i strýc si šli sednout v roce 1952. Věřte mi, aby z nich bolševici dostali přiznání TČ vlastizrady a špionáži, museli použít dost brutálních metod. Oba byli nevinní, oba dostali strašný flastry. Buďte tak laskav a nevyjadřujte se k tomu, o čem víte pendrek, děláte ze sebe kašpara a štvete lidi, kteří mají zkušenosti.

13 4
možnosti
LN

Je to strašně smutné. Bohužel důsledek toho, že jsme se, jako společnost, nedokázali s komunisty vypořádat hned po revoluci. Dnes komouši seděj ve sněmovně, senátu, jsou soudci, členy vlád, dozorčích rad, nejvyššího managementu státních i soukromých firem, podnikají, berou dotace, sdružují se a žijí. Tak se nemůžeme divit, že to dopadlo tak, jak to dopadlo. :-/ Vám však velká karma!

7 2
možnosti
Foto

Právě včera jsem se díval na opakování Koncertu pro všechny slušný lidí, jak tam paní Doukopilová prosila za pražská divadla, jenom ne žádné násilí.

2 2
možnosti
DV

D86a32v20i46d 40V11l62k

4. 12. 2014 17:41

Oni jsou soudruzi pořád stejní. Já když vidím Filipův zlý úsměv, tak se mi zvedá žaludek. Čas však pracuje nemilosrdně a napraví za nás to, co my jsme nenašli odvahu udělat a Komunisti jednou vymřou. Těším se na to každý den, kdy jezdím v Uherském Hradišti kolem věznice, kde tam parchant Grebeníček pouštěl politickým vězňům do varlat elektrický proud.;-€

8 2
možnosti
Foto

J74i86ř85í 89M73í96k54a

4. 12. 2014 17:35

Semelová má rudej mozek,měla by skončit v blázinci...!!

11 0
možnosti
LZ

nebo na šibenici, to by bylo lepší,... škoda, že nemáme v zákonech zavedený trest smrti,... pro takovou škodnou by se hodil :-)

1 1
možnosti
LC

Zavírání lidí za názor je relikt komunismu. Doufám, že se toho už brzy úplně zbavíme.

1 5
možnosti
AJ

ale trestat lidi za podporu genocidy, potlačovaní svobody, lidských práv ..., za podporu totalitních režimů ..., to je známka vyspělé společnosti

2 2
možnosti
BM

Když by si někdo vzal na sebe tričko se svastikou, tak bude okamžitě popotahován za propagaci fašismu. Avšak v tričku se srpem a kladivem či s rudou hvězdou se nikomu nic nestane. Přitom jsou to obě zločinné ideologie. Ono je již absurdní ten fakt, že v našem parlamentě sedí poslanci za komunistickou stranu. Dovede si někdo představit, že by po II.světové válce v německém parlamentu seděli poslanci legální NSDAP???

21 1
možnosti
MK

M. Horáková se skutečně přiznala, k tomu co udělala. Problém je však v tom, že to, k čemu se přiznala, by v dnešní době nebylo trestným činem, tehdy však ano. Třeba za II.ww byl u nás pod trestem smrti zákaz poslechu zahraničního vysílání, za bolševika tento zákaz také platil, ale už ne pod trestem smrti a zahraniční vysílání bylo rušené. Dnes si poslouchej, co chceš. Maximálně dostaneš pokutu. že jsi nezaplatil daň vznosně nazvanou poplatek. Holt právo bylo, jest a bude vždy ohebné, ale vždy bude na straně vládnoucí oligarchie. Horší je, že tuto flexibilitu vždy někdo odskáče, obvykle třídní nepřítel nebo prostý lid.

3 7
možnosti
SS

Semelova by se priznala po par minutach, ze ji deti ...

5 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik