Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J74i55r51k35a 71N71o60v85á24k

9. 12. 2014 12:19

v některých demokratických zemích není problém zpochybňovat hrůzy nacismu, v některých holt ano, totéž platí i o komunismu. mému naturelu je spíše bližší ta první varianta, ale to není teď podstatné.

podstatné je, že semelová absolutně nestojí za to, aby se jí kdokoliv zabýval, je to prostě fosilie. tím, že o ní píšete, vytahujete ty její kecy zase do mediálního prostoru a to si rozhodně nezaslouží.

3 0
možnosti
BT

Páni, paní Semelová soudružka je hbitá, ale dobu a čas si popletla a pevně doufám, že ji to strana velice tvrdě nekompromisně vyčetla, že se takto spustila. Takto plýtvat energií !! Energii třeba věnovat, jak být stranou čistou a brát jen tam, kde je to legální, tak třeba přes cigány. Čtyřicet let Nám to s nimi klapalo a proč ti rómové začaly od Nás utíkat ?  Zase je velice dobré, že o cigány se umíme postarat a utekli jen rómové. Zákony je třeba takové podpořit o kterých s hnusem Národ a lid této země  bude hovořit. A tam je třeba napnout energii, když Náš čas ještě nenastal. Je třeba ještě čekat dál. To by bylo, aby Nám to časem do klína samo nespadlo.Tak se zeptejte p.Pilipa co na návštěvě Ruska zvěděl, nebo Vám ten sepičí úlet právě vyčítá? Zlatá slova !!

0 0
možnosti
JH

... teprve nyní jsem si přečetl tzv. "doporučované" ...a čtu tolik nenávisti, opravdu jste všichni tak zahořklí a nevidíte klády na cestě přes rudou třísku v oku? :-/

1 3
možnosti
Foto

Soudružka Semelová má velké štěstí, že po "sametové revoluci" nebyl s komunisty udělán krátký proces. To byla velká chyba!! Proto se dnes chovají, jakoby se nikdy nic nestalo, co by stálo za odsouzení. Jsou stále stejní, krvežíznivý a pomstychtiví. Nic se nezměnilo. A že by se někdy omluvili? Nemají přece za co!

Vám karma R^

12 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za překlep - samozřejmě krvežízniví.

0 0
možnosti
JH

J48o46s49e34f 65H30á87j78e52k

5. 12. 2014 11:43

Karma... a 100% souhlas s posledním odstavcem...R^

6 0
možnosti
LK

Přečetl aktuálně článek na Lidovky - http://www.lidovky.cz/nevinna-semelova-komunistum-rostou-ramena-budou-mnohem-radikalnejsi-1ke-/zpravy-domov.aspx?c=A141204_150950_ln_domov_spa#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=sph, je zde výčet oněch výroků.  Ať se na mě Protialt a starosta Brna nezlobí, ale přeci nečekali, že za ty výroky budou někoho trestně stíhat. Jediné co je na nějakou diskusi je Horáková. Takových výroků (ve všech barvách a odstínech) je na diskusích idnes i na blozích plno. To bychom museli trestně stíhat snad polovinu blogerů a přispěvovatelů do zdejších diskusí, což by bylo absurdní.Spíše by to možná bylo na osobní občanskoprávní žaloby, pokud se nějaký politický vězeň třeba cítí dotčen na cti. U nás jsou také všichni zvyklí se vším hned utíkat na policii, i s věcmi, kde je zřejmé, že to odloží.

1 0
možnosti
BM

Doba se mění. Každá doba má své hrdiny i zločince. Ale pravda je snad jenom jedna. Vysvětlování naší i světové historie máme na triku všichni, od pamětníků přes historiky až k učitelům. Jak je tedy možné že jsem se nedávno od jednoho mladého člověka dozvěděl že 2sv. válku začal SSSR. Kdo zodpovídá za to že se ve školách učí nesmysly, dětem se vykládají nepravdy. Neměli by takové školy dostat červené karty? Veřejná média jsou na jinou diskusi.

1 3
možnosti
MM

M14i40c20h96a92l 83M31a79c25h

5. 12. 2014 11:01

JJ, tak že takovou hovadinu vytáhne učitel ještě asi pochopím, pokud má třeba sudetské předky je to těžký, ještě pořád nepochopili co je to zrada.

Ale když to řekla redaktorka CT je to na pováženou.

0 0
možnosti
MM

Když čtu něco, kde někdo někoho ostentativně oslovuje "soudruhu" jen proto, aby ho urazil, má to tu výhodu, že hned vím, že to psal hlupák a co od toho můžu očekávat. Jen tak dál,  pražská kavárno, máme vás přečtené už dávno!

2 15
možnosti
Foto

a jak se dnes bolševici oslovují navzájem?

4 1
možnosti
LK

Zajímavý blog, ale v podstatě několikrát opakovaný v různých podobách. "§ 405 TZ.Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo jiné zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta". V celé Evropě mnohokrát probíhala a probíhá diskuse o podobných paragrafech, které jsou ve státech EU. Jde o o to, zda budeme ten paragraf vykládat velmi úzce či široce. Například v Rakousku začíná o podobném paragrafu širší diskuse. Jde o hranici svobody vědeckého bádání a vlastního pohledu na věc. Je trestné sdělit, že "nenávist vůči Židům na Slovensku za války byla způsobena i vinou Židů samotných, kteří se mnohdy chovali zle a opovržlivě k Slovákům z důvodu své finanční nadřazenosti?" Je pak trestné zahájit vědecké bádání na toto téma? (sepis vzpomínek, statistiky atp). Je trestné sdělit, že "Katyň byla z pohledu NKVD spravedlivou odplatou za zločiny spáchané na sovětských zajatcích za války 1920? Je pak trestné zahájit vědecké bádání na toto téma, když výsledkem bude potvrzení mého tvrzení?

4 5
možnosti
MM

To je naprosto vynikajícně napsáno, pane Kolačkovský. Ano, to je typická metoda všech těchto mediálních křiklounů, co se jim hodí vykřikovat, co se jim nehodí o tom mlčet. Jde o to, že ta tzv. "mlčící slušná většina" jim to umožňuje a to je špatně. "Mlčící slušná většino" probuďte se, protože jinak budete dnešním marasmem spoluvinni.

2 6
možnosti
PH

Souhlas. Je ale třeba si uvědomit, že dějiny přepisuje každý nový režim (platí od vzniku záznamů). S tím nic nenaděláte. Navíc dnešní systém se blíží k Orwelovskému mnohem více než ten komunistický. Jeho jediná smůla je, že díky internetu s tím přepisováním je možno bojovat. Nechat to na médiích, tak bychom se opravdu divili, co bychom se o minulosti (o současnosti to platí ještě víc) dověděli.

1 1
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik