Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Ánoi i nie, pán Novák. Prezident je v krajine spolu s predsedom vlády najvyššozu autoritou a mal by byť vzorom a príkladom pre ostatních. Preto si ho ľudia volia, aby ich REPREZENTOVAL a prezentoval hodnoty všetkých ostatních ľudí. V tom je jednanie jak Klausa, tak najnovšie Zemana nebezpečné, pretože vytvára precedens pre ostatních, že sa môžu správať ako on. Naviac on reprezentuje republiku navonok a tak si aj o republike budú ľudia vonku myslieť, že češi sú burani. Podobne ako vo firme, ako by sa vám páčil šéf, ktorý by hovoril a jednal sproste a podrazácky? Vysvetlíte to zamestnancom, že im to majú vysvetliť rodičia?

2 1
možnosti
JR

J84a86r18a 51R52a97n86k

5. 11. 2014 22:31

President Shocks Czechs by Swearing During Radio Show

bloomberg.com

-

Czech President Milos Zeman shocked his countrymen and drew criticism from media and politicians by repeatedly swearing during a live radio broadcast. Speaking in an interview on Czech public radio yesterday, Zeman used at least three different swear words, stumbling most when he tried to translate the name of the Russian dissident all-female punk group Pussy Riot into Czech. About 100 people filed complaints to the state regulatory Council for Radio and Television Broadcast following the interview, CTK newswire reported, citing council Chairman Ivan Krejci. C

Z indickych novin a na netu je dalsich asi 20 - jen z indickych medii:-/

1 1
možnosti
DN

To vím, jenže já se nezastávám Zemana, v článku je jasně psáno, že to co říkal, bylo mimo.

0 0
možnosti
PM

P24a96v34e19l 58M50a39c79h

5. 11. 2014 22:17

At se to vezme jak se to vezme je M. Zeman ostuda nasi republiky. Predstavte si, ze ve stejne zidli sedaval prezident Masaryk.................. a je vam z toho spatne od zaludku.

2 2
možnosti
Foto

Davide Nováku -vy jste ale k..nda 

jak se Vám to líbí?

6 6
možnosti
PK

A kde pane Valina, jste viděl, že pan David Novák souloží někde na veřejnosti a v nějakém marketu si na penis navléká z chladícího boxu na penis chlazené kuře a masturbuje jím?

3 3
možnosti
MP

Kéž by tato maličkost byla největším problémem všech lidí. A co nezaměstnanost, multikulturalismus, cikánský problém, kriminalita atd?

6 4
možnosti
RK

Ono to tak nějak s těmi politiky souvisí. Sprostá žumpa která se snaží jen hrabat a na lidi kašle.

4 1
možnosti
JN

Souhlas a karma.

Jenom malá oprava: Schwarzenberg nebyl ministrem vnitra, ale zahraničí.

6 1
možnosti

M73a92r35e54k 34Š87n15o38b68r

5. 11. 2014 17:29

Pane autore, napsal jste to přesně. R^  Je fakt, že prezident by při veřejných proslovech, rozhovorech atd. takhle mluvit neměl. Ale kolikrát větší lumpárny, průšvihy apod. způsobili politici při vědomých nebo nevědomých machinacích s veřejnými penězi apod. a nepoužívali přitom vulgární výrazy.

8 3
možnosti
JR

J35a23r98a 15R60a35n47k

5. 11. 2014 22:40

Vetsinu tech politiku jste si tam dosadili sami, ale svet je nezna, nejsou reprezentujici hlavou statu!!

1 0
možnosti
Foto

Tesat do kamene: "Pokud doma mluvíte slušně, skutečně se nemusíte bát, že děti budou mít zmatek. Pokud nikoli, potom jste na vině vy, nikoli prezident nebo politici. Ony ty děti nejsou až tak blbé, aby si neudělali jasno… a jasno si udělají především podle příkladu z domova."

R^

12 2
možnosti
RC

1) neslusna slova pouziva kde kdo

2) rozumny clovek vi, kde si to muze dovolit (spise mensi, rodinne, pracovni nebo kamaradske kolektivy)

3) velmi omezeny pocet lidi, by totez reklo napriklad v televizi, jako ze nekteri z nas, a nebude nas asi mnoho uz neco, co se pak vysilalo, rikali.

4) a ty, co to proste reknou i v televizi, nebo radiu, muze ten zbytek povazovat za omezene.

4 4
možnosti

Pardon, mělo být plus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik