Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi jste četl nepozorně. Zátah se odehrál tehdy, kdy se do modlitebny dostavili i nelegálně zde žijící cizinci, o jejichž úloze lze spekulovat.

Pusťte či přečtěte projev "pana" Alrawiho.

Zmíněná kniha byla údajně rok v prodeji. Pokud by sloužila jen ke studijním účelům, bylo by to OK. Ovšem jako nástroj šíření nesmiřitelné ideologie - to je něco jiného.

Až k panu Halíkovi přijde mírumilovný muslim obalený semtexem, snad si na zlomek sekundy uvědomí, že se lehce mýlil. A pak se společně vydají do náruče Alláhovy.

2 0
možnosti
JT

Treba bude poznani pane Halika dlouhodobejsi. Kdyz si muslim misto semtexu prinese macetu a pri citovani sur z Koranu bude z pana Halika odsekavat casti tela, tak bude mit dost casu na premysleni o svem omylu.

4 0
možnosti
KD

K26a58r62e97l 58D50u10b

5. 5. 2014 14:38

Islam se od doby svého vzniku nezměnil, od samého počátku dobývá a likviduje vše, co není islámské. 1300 let je islám nepřítel Evropy a její civilizace.

Z toho plyne: islam není náboženství jako každé jiné, islám je nepřítel neislámského světa. Neexistuje "umírněný" muslim.  "Umírněný" muslim byl student elektrotechniky v Hamburgu, plně assimilovaný, nenápadný,....  do 11.9.2001

4 0
možnosti
JT

No a Evropa prostrednictbim EU vyklizi islamu pozice. Posledni bastou evropske civilisace zustane Rusko.

2 0
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik