Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Když jsem se dozvěděl, že soudržka Semelová bude v hyde parku, tak jsem byl naštvaný na redaktory ČT, že tam zvou tyhle individua. Ale po shlédnutí jsem byl tomu rád.  Pokud to viděli rozumní lidé , tak to určitě zanechalo "hluboký dojem" o nereformovanosti komoušů a ukázky stupidity těchto kreatur.

7 1
možnosti
Foto

J49a73n 75R32ý34z41n82a62r

16. 2. 2014 12:52

R^!

Zločiny komunismu se liší od zločinů fašismu tím, že byly mnohem větší.

A také tím, že se o nich mnohem méně mluví.

 

Rozdílný postoj společnosti ke zločinům komunismu a ke zločinům fašismu je dán tím, že

všichni kdo kolaborovali s fašistickými zločinci jsou již dávno mrtví. http://janryznar.blog.idnes.cz/c/395527/Zlociny-fasismu-a-komunismu-v-aforizmech-a-souvislostech.html

5 1
možnosti
Foto

R^........avšak nahlas zde, zdá se nestačí...........

2 0
možnosti

J89a27n 48Š85u17s38t69e45k

16. 2. 2014 7:02

Ten článek měl být už dávno ve výběru! Aby komunisté viděli, kolik statečných diskuterských bojovníků pode mnou v diskuzi je ochotno bránit demokracii a svobodu! Pan autor je kazatel a učitel etiky a z článku na mě jeho vysoká duševní a morální hodnota přímo "dýchá"! Dnešní mládež je v dobrých rukách. Kdo si myslí, že jde jenom o laciné honění karmy,  je soudruh a sestřenec Semelové, o tom žádná! Slova autora do kamene tesat a zlatěnkou vybarvit! Dávám 1000 + 1 karmu velikých jako Brno! Kéž by bylo více takových čestných a odhodlaných bojovníků s paní Semelovou a světovým komunismem jakým je vážený autor a odhodlaní diskutující pode mnou! !!R^R^R^

3 3
možnosti

J38a83n 74Š54u28s69t72e96k

16. 2. 2014 7:13

Protože trpí silným revmatismem, veze ho k odvodu paní Müllerová na kolečkovém křesle. Švejk přitom mává berlemi a křičí „Na komunisty“, čímž způsobí obrovské veselí a pozdvižení. :-)

0 5
možnosti
Foto

Gaunerům se nesmí ustupovat. Nikdy. Kom režim neuznával práva člověka a ničil každého, kdo se nepodvolil. A vždy se báli pravdy.Čili i sami sebe.Vymývali mozky a mnozí na to přistoupili. A Ti, co z toho žili a podíleli se na tom si nezasluhují než opovržení.   A to je ta největší zbranˇ, která na ně platila, platí a platit bude.

17 0
možnosti
SH

Pracuješ dnes někde? Co si dovolíš dnes říct svému šéfovi nebo majiteli firmy? NIC. Držíš ústa jako 99,99% obyvatelstva za totality. Dnes můžeš beztrestně urážet Zemana, to se nosí a na těchto stránkách dokonce preferuje. Ale zkus to samé říct svému šéfovi... Hrdino.

4 4
možnosti
Foto

Je řeba trpělivě vysvětlovat, hodnotit a osvětlovat skutečné dějinné události. Kritizovat propagandu, aktivně posouvat poznávání dějinných událostí. Samozřejmě může docházet k nuancím a názorovým rozdílům, které se vymytým mozkům těžko vysvětlují.Proto by měli komunisté nejprve diskutovat s intligentními lidmi a neztrácet čas diskusemi nad názory primitivů.

3 18
možnosti
SS

Uz je kolotocar tady ... ;-D

10 1
možnosti
MC

Nicméně si neoprávněně vydobyli politology opačný pól na politické ose, aby se vymezili od nacismu (extrémní pravici), ač jde o jeden a ten stejný pojem krajní levice - zlo plodící smrt. Levice násilně nadřazuje kolektivismus nad jedince. Pravice nikoho neomezuje. Pravice se hlásí ke svobodnému jednání - podporuje dobro, což je důležité pro život každého jednotlivce.

10 2
možnosti
KS

A tu o Červené Karkulce také znáte?

2 9
možnosti
PV

Ano, s touhle tezí je možno souhlasit - komunismus byl zločinný, má na svědomí mnoho obětí... a je třeba to opakovat do aleluja. Zároveň je potřeba opakovat to samé o zločinech a obětech ř-katolické církve, největší mafiánské organizaci světa. Pak je vše v pořádku, ať to naše dětí ví. Naprostý souhlas s vámi, autore.

2 13
možnosti
MK

Nezoufejte.....je to léčitelné:-)

11 1
možnosti
  • Počet článků 117
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2569x
Jsem kazatelem v Církvi bratrské, učitelem filozofie a etiky na dvou školách a především otcem dvou dětí.

Seznam rubrik