Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P33e21t41r 92N51o69v73á78k

30. 10. 2013 13:42

NECHAPU proc videt za problemy ZEMANA 

Zeman bez spoluprace CSSD nebo jine strany prkticky nic nezmuze ...  a lid si ho vybral jako prezidenta ...

boj cssd je opravdu jejich boj a libi se mi k tomuto tematu citat:  

  - 

Pošetilost socialistů je nevyčerpatelná... Dokonce oni sami mezi sebou mají dvacet soupeřících frakcí a sami se navzájem nenávidí více, než nenávidí vás nebo mě. Jejich neupřímnost! Můžete necítit odpor k arogantnímu předpokladu nadřazenosti obvyklému u těchto lidí? … Když ale má dojít k činu, dopadnou tvrdě nejen na úroveň normálních lidských bytostí, ale na úroveň, která je hluboce pod průměrem.

dne 11. prosince 1925, projev na radnici v Battersea Winston Churchill

0 0
možnosti
Foto

Můžete mi prosím vysvětlit, proč Vás vzrušuje hádka v ČSSD? Jste snad členem? Samozřejmě, každý to může komentovat, ale neměl by činit žádné závěry o třetích osobách. A pokud to náhodou je prezident republiky, tak už vůbec  ne.

0 0
možnosti

Od Vás to zrovna moc nesedí. Chartista jste nebyl, ale chartu komentujete pořád. Dále jste specialista na Krámného a Lacinu. Tady nečiníte žádné závěry o třetích osobách?:-)

0 0
možnosti

P10e98t86r 64K49a34d71l41e49c

29. 10. 2013 22:07

Když už uvádíte nějaká fakta, neškodilo by,  si je trochu ověřit. Promiňte, ale některé vaše uzávěry mi připadají jako "Jedna paní povídala" . Zvláště to s těmi korunovačními klenoty, protože se dodatečně ukázalo, že prezident měl virózu s teplotou.

To co se děje v Sociální demokracii je přece téměř týmová práce na hranici puče. Nedokážu si představit, jak by prezident dokázal ovlivnit tolik lidí.

I když nejsem ze všeho co prezident dělá nadšen, nemohu se zbavit dojmu, že hysterii kolem něj tvoří a nafukují už od prezidentských voleb někteří novináři a přenáší do společnosti.

Neúcta byla cítit i při nedělním rozhovoru Václava Moravce, který ho oslovoval Miloši Zemane místo pane prezidente. Dle mého to hraničilo s neomaleností. Myslím si, že na takouvou důvěrnost nemá právo.

Václav Klaus dělal také různé excesy a kdo se o něj stále takto otíral?

0 2
možnosti

Take si myslim, ze mel jmenovat vladu sestavenou z lidi, ktere nezna, jsou mu cizi, ba primo bych rekl z rad svych odpurcu a nepratel. To aby bylo ucineno zadost.. Ale ted nevim cemu.

2 2
možnosti

Spis vůbec nemel sestavovat vládu , to mu neprisluselo. Nemá co mluvit do sestavování vlády ani ted . President u nás ma byt nadstranicky,  nesliboval to 

Zeman po svém zvoleni presidentem ? Ale měl by byt i kdyby to nesliboval.

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS